NATAYKALA – Training Hindoestaans Theater

Een review van Hindustani Art TV over onze eerste bijeenkomst!

Op Zaterdag 4 maart vond onze officiële Selectiedag & Kickoff – Nataykala plaats! Intussen zijn wij al 9 weken verder en de geselecteerde deelnemers zijn steeds enthousiaster geworden en proberen het onderste uit de kan te halen.

De reacties uit de groep en het veld hebben ons doen besluiten een vervolg te geven aan de trainingen. Vanaf zaterdag 2 september t/m zaterdag 16 december 2017 (elke zaterdag) zal bij voldoende belangstelling een nieuwe sessie plaatsvinden. Voor informatie: Bel of mail ons!

Hierboven ziet u een reportage van de introductiedag van de eerste selectie dag in maart 2017.

Wij starten in september 2017 met de eerste reeks trainingen van de TWEEDE REEKS van 16 lessen met een afsluitende presentatie voor publiek. Ook meedoen? Meld je dan aan voor onze selectiedag. De datum wordt nader bepaald.

Stichting Ganpati Padam Nataykala gaat i.s.m. YOUthCoach binnenkort starten met een unieke Theater Training, specifiek gericht op de Hindoestaanse traditie. Wij hebben de knowhow en ervaring en willen die delen en daarmee een serieus kader talenten opleiden, zodat het voorbereiden en werken naar een theatervoorstelling voor de deelnemers een beter te nemen drempel kan worden.

Globale opzet training

15 weken (1x per week in het weekend 3 uur) – trainingen (september-december 2017)
Gedurende deze periode gaan wij werken aan de elementaire zaken die iemand nodig heeft om een goede acteerprestatie te kunnen neerzetten.

16de week – Try out-Eindpresentatie-Certificering

Deze cursus heeft geen winstoogmerk.
Van de deelnemers wordt een eigen bijdrage gevraagd voor de 16 weken (3 uur per les). De bijdrage voor de masterclass wordt nog nader bepaald.