25 maart 2017

NATAYKALA - Training Hindoestaans Theater

Stichting Ganpati Padam Nataykala gaat i.s.m. YOUthCoach binnenkort starten met een unieke Theater Training, specifiek gericht op de Hindoestaanse traditie. Wij hebben de knowhow en ervaring en willen die delen en daarmee een serieus kader talenten opleiden, zodat het voorbereiden en werken naar een theatervoorstelling voor de deelnemers een beter te nemen drempel kan worden.

Globale opzet training

15 weken (1x per week in het weekend 3 uur) – trainingen (maart-juni 2017)
Gedurende deze periode gaan wij werken aan de elementaire zaken die iemand nodig heeft om een goede acteerprestatie te kunnen neerzetten.

16de week – Try out-Eindpresentatie-Certificering

De cursusleiding beslist aan de hand van vooraf besproken criteria of de cursist in aanmerking komt voor het certificaat en mag doorstromen naar de Masterclass.

Masterclass

Deze zal een heel weekend duren (eind juni 2017) in een nog nader te bepalen locatie. De focus zal uiteraard breed komen te liggen op theater. Er zal intensief getraind worden op acteren op het toneel, alsook voor de camera. Gastdocenten zoals Ramdjan Aboelrahman (film) en Narsingh Balwantsingh (theater) zullen tijdens deze training de deelnemer ook wegwijs maken in de kunst van het acteren.

Een selectie uit deze groep krijgt de kans deel te nemen aan de volgende productie van Ganpati Padam Nataykala.

Deze cursus heeft geen winstoogmerk.
Van de deelnemers wordt een eigen bijdrage gevraagd voor de 16 weken (3 uur per les). De bijdrage voor de masterclass wordt nog nader bepaald.

Heb je affiniteit met theater en film?

Meld je dan aan via het online inschrijfformulier op de website van GPN Je kunt het gewone inschrijfformulier ook uitprinten, invullen en opsturen naar het op de website genoemde adres t.a.v. Stichting Ganpati Padam Nataykala. Telefonisch nemen we dan contact met je op voor een vrijblijvend intakegesprek.

LET OP: Er kunnen maximaal 15 cursisten deelnemen, dus wees er snel bij.

Sluitingsdatum: zaterdag 11 februari 2017

Meld je aan!